/ SERVICII

Marketing

Crestem audienta prin tehnici inovative de marketing.

Strategie de marketing si pozitionare a brandului

Pentru o promovare eficienta e nevoie de o strategie de marketing bine pusa la punct, respectiv de o cunoastere cat mai detaliata a publicului tinta, a concurentei si a pietei in general. Cunoscand aceste lucruri se poate decide ce metoda de comunicare si ce platforma poate oferi rezultatele asteptate.

Campanii de promovare Google AdWords

Google AdWords este unul din cele mai cunoscute servicii de promovare PPC (Pay Per Click) si, totodată, una dintre cele mai accesibile metode de promovare online, compatibilă cu orice tip de afacere. Campaniile de AdWords se pot adresa direct oamenilor interesati de serviciile sau produsele tale, plasand site-ul tau in topul cautarilor pe Google pentru cuvintele cheie selectate.

Campanii de promovare Facebook Ads

Retelele de socializare sunt foarte eficiente atunci cand vine vorba de cresterea vizibilitatii unui brand. Facebook Ads este un instrument de promovare online eficient, care asigură rezultate rapide cu un buget redus. Campaniile realizate prin intermediul Facebook pot ajunge la audiențe precise, targetate în funcție de oraș, vârstă, sex, interese, studii etc.

Agentie creativa specializata in – Design grafic si digital, Marketing si Dezvoltare Web. Ne folosim aceste competente pentru a crea experiente digitale care sa conecteze utilizitatorii cu brand-ul tău.

Contact

+40 743 081 081

office@asevera.ro

Adresa

Municipiul Iasi,

Strada Iancu Flondor 6D,

Parter, camera 1, 700540

Copyright 2022 © Drepturi rezervate SC ASEVERA FACTUM S.R.L.

J22/1473/2019 - CIF 40926010